wat doet arlis?

dont-panic

Reactief onderhoud

Storingen of calamiteiten? Geen paniek. Wij regelen een team van specialisten die ervoor zorgen dat jouw vestiging weer in no-time in orde is. Want tijd is geld, zeker in de retail. Hierbij houden wij ten alle tijden nauw contact met de verantwoordelijke en zorgen voor een goede afstemming van de uit te voeren werkzaamheden.
Zo houden wij de samenwerking helder en transparant.

meter_1600

Preventief onderhoud

Bij arlis kun je terecht voor het onderhoud van alle installaties en gebouwonderdelen. Via onze partners bieden wij je iedere service voor een marktconforme prijs.
Daarnaast beheren wij voor je ook al het onderhoud en het onderhoudsbudget en ontvang je een keer per jaar een onderhoudsplan die inzicht geeft in de status van je installaties en de nodige investeringen.

keyboard_1600

Online service

Log in op onze website om storingen te melden of inzicht krijgen in jouw lopende zaken. Bovendien is het mogelijk om via de webshop niet-handelsgoederen te bestellen. Onze webshop is zo ingericht dat we die specifiek met jouw goederen kunnen inrichten.
Wij zorgen voor een snelle verzending naar de filialen en hoef je nooit lang te wachten op voorraad.

books_1600

Beheer

Als u het goed vind gaan wij heel veer!
Wij beheren alle meldingen vanuit de vestigingen en zetten ze online in je account. De klant bepaalt vervolgens zelf wat, wanneer uitgevoerd mag worden. Wel zo overzichtelijk!
Kunnen wij nog meer doen? Daag ons dan uit!

show_1600

Kant-en-klaar oplossingen

Naast de onderhoudsservice bieden wij u ook een aantal kant-en-klaar producten aan die onze allround service compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan licht-en/of onderhoudsservice. Meer weten of toch liever samen met ons een onderhoudsconcept op maat uitwerken?
Neem vrijblijvend contact met ons op via "contact"!